Renoveret og fredet badeanstalt fra 1909 med bæredygtigt forretningskoncept og byens første Hamam.

Sofiegade 15 A-B | 1418 København k | Merkur Netbank : Reg. 8401 konto nr. 1178047
Tlf. 28 68 98 29 fra 10.00 til 16.00 (hverdage)

Booking/bestilling    sofiesbooking@gmail.com
Beliggenhed 2 min. gang fra Christianshavns Station - Metro og bus. se kort
Vi modtager Dankort, Masterkort, Visa etc.


Massør Kirstine Søndergård
Sofiebadet vil fra 1. maj introducere en mindre prisregulering ifm. vores nye bookingsystem
Kurbadet holder åbent fra 10.30 til 21.00 - uden forudbestilling fra 16.00-21.00. Fra kl. 19.00 Saunagus v/Michael B. Jensen, Det Danske Saunaselskab
Åbningstider

Badetilbud & Priser

Booking/Bestilling

Søndagskoncerter

Hamamdialog

FAQ

Giv ris og ros

Økologi i Sofiebadet

Foreningen

Polterabend, Grupper

Hammam

Galleri

Udsmykning

Video

In english

New Document


Bestilling af billetter til Hamamdialog

Hamamdialog – 2016


Hamamdialog - et helle i hverdagen.
Kom væk fra skærmen og tag dig selv, en ven, veninde, kæreste, mor datter under armen til til en hyggelig badestund i Sofiebadet. Her kommer sjove seriøse, sunde sensommeragtige, skæve super seje stunder i Sofiebadet.
På denne badebillet får du samtidig et kulturelt indslag


Onsdag aften kl 19
Pris: 125,-   -
Cafeen er åben.

20/04 2016

Whisking


 
Whisking D. 20. januar 2016 kl. 19.00 har vi aftalt at udføre ”kvastning” (eller på nydansk: whisking), hvor Michael fra Det Danske Saunaselskab kan udføre massagebehandlinger i saunaen med birkekvaste og kvaste af andre træsorter, saunahonning og vand. Her er et link til en kort video, der giver et indtryk af hvad det er for noget: her


5/04 2016

Qi gong - bevægelser der afbalancerer krop og sind


Kirstine Søndergaard, uddannet Qi gong instruktør i Danmark og Kina hos master Zhang Chun Ming. Tilknyttet Sofiebadet bla. som hamam behandler.
 
Qi betyder energi, gong metode.
Qi gong er en ældgammel kinesisk træningsform som kan bruges til at opbygge, vedligeholde og afbalancere sin energi, både fysisk og mentalt.
Introaften d. 5. april kl. 19-21 i Sofiebadet på Christianshavn

Mange oplever at Qi gong træning reducerer stress og giver øget velvære og bare 20 minutters jævnlig træning kan gøre en mærkbar forskel.
Gennem tiderne har kineserne lært sig metoder til at opbygge og vedlige et godt helbred. Metoder der opbygger energi og overskud og træner kroppen og sindets evne til at slappe af og kunne berolige sig selv.
Qi gong træning er et godt redskab for alle også særligt sensitive, eller andre som har brug for at passe på sig selv og skabe et helle med ro og nærvær i hverdagen.
Qi gong kan bruges som et alternativ eller supplement til mindfullness træning - en form for mindfullness i bevægelse.

Aftenen byder på introduktion til:
- Qi gongs filosofi og historie.
- De 10 bevægelser: En øvelsesserie der omfatter hele kroppen, opbygger energi og giver indre ro.
- Natur gong: En behagelig, rytmisk træningsform der opløser spændinger og regulerer humøret.
- Stille gong: Siddende meditation som skaber nærvær og ro i sindet.

Der vil også være en kort introduktion til hsp/det særligt sensitive personlighedtræk.
Workshoppen er arrangeret i et samarbejde mellem Sofiebadet og HSP-foreningens lokalafdeling Christianshavn-Amager.


20/01 2016

Whisking


Michael fra Det Danske Saunaselskab
 
D. 20. januar 2016 kl. 19.00 har vi aftalt at udføre ”kvastning” (eller på nydansk: whisking), hvor Michael fra Det Danske Saunaselskab kan udføre massagebehandlinger i saunaen med birkekvaste og kvaste af andre træsorter, saunahonning og vand. Hver behandling tager inkl. ”forvarmning” i saunaen ca. 20-25 min. og er en individuel behandling ligesom en hamam behandling. Vi kan således nå op til 4 behandlinger inden lukketid.Prisidé: Kr. 200,- per behandling (+ kurbadsprisen).
De der bare er nysgerrige og vil kigge igennem glasvæggen betaler normal kurbads pris. Her er et link til en kort video, der giver et indtryk af hvad det er for noget:
her


13/01 2016

Røgsaunaer


Michael fra Det Danske Saunaselskab
 
Røgsaunaer i almindelighed og Saunaselskabets saunarejse 2015 til Estland og Letland med temaet røgsaunaer i særdeleshed. Michael fra Saunaselskabet viser billeder og fortæller om turen.


25/11 2015

Lambasting - baltiske saunatraditioner


Mari Keski-Korsu
 
Mari Keski-Korsu fra Finland introducerer lambasting eller whisking til badets gæster.
Du kan opleve denne traditionsrige massage form lambasting i Sofiebadets sauna.
Og høre om hvad lambasting går ud på og hvad det gør godt for.
Lambasting eller whisking stammer fra de Baltiske lande og fra Rusland og er en form for renselse og massageteknik udført med kvaste bundet af birk og andre træsorter fx eg, asp, lind.
Lambasting består bla af viftning, strygninger, venlige dask som udløser de velduftende og velgørende æteriske olier i kvastenes blade.
Mari har lært kvastningens ædle kunst af Rimas Kavaliauskas fra det litauiske badeakademi.
Hun assisteres af Michael fra Det Danske Saunaselskab og som gerne oversætter fra engelsk til dansk om nødvendigt.
Mari besøgte Skotland sidste sommer og lavede en lambasting happening i en sauna bygget delvist af staver fra kasserede whisky tønder.
v Vil du have mere lambasting kan du også møde Mari Keski-Korsu mandag og tirsdag i gården ved Astrid NoacksAtelier, Rådmandsgade 34 på Nørrebro, i en teltsauna udlånt af Det danske saunaselskab


11/11 2015

Creme Cafe i Sofiebadet


 
Kom og få designet dufte der matcher dig og din livsstil.
Mød Karina Juhl Geneser, kvinden med næse for at kombinere alt fra 2 til 27 noter af essenser fra naturen til dufte der matcher dig og din livsstil.
Der vil være en præsentation af økologiske produkter fra Yelva Beauty, Alle produkter er fremstillet af rene, økologiske råvarer, dyrket af den vilde natur og fremstillet af Karina Juhl Geneser, parfumeur, cremekok. Aftenes badegæster får mulighed for at prøve en luksus efterårsscrub af Himalayasalt og hybenkerneolie inde i hamamen.
"Naturen har små mirakler, som kan forebygge stress og give os den særlige ro mange mennesker ønsker i hverdagen"
Se mere på: yelvabeauty.dk


21/10 2015

Kompostering i praksis trin for trin


 
Har du en byhave, en baggård, villahave, en taghave og drømmer du om at komme igang med kompostering. Kom og hør Jens Juhl og Sølva Falgren, økologiske havekonsulenter og havebogsforfattere give råd og vejledning til hvordan du kommer igang med kompostering trin for trin. De vil komme ind på hvad der kan bruges til kompostering og hvordan man gør, samt fremstilling af gødning der bruges i den økologiske have

Kompostering i praksis, konsulenterne tager kompostering ud i forskellige faser af dets nedbrydning
Fremstilling af jord til potter mv.
Prikling af udplantningsplanter til have og krukker

Sølva Falgren og Jens Juhl startede selv en økologisk have for 15 år siden. I dag er de næsten selvforsynende i deres kolonihave med 50 m² køkkenhave og drivhus. De har grønsager, æg og honning til det meste af året. Jordpleje og kompostering spilller en vigtig rolle i deres have.

Efterfølgende diskuterer vi havebrug i hamamen og nyder selvscrub med olivenoliesæbe.


22/09 2015

Økologisk selvforsyning i byhaver - hvorfor og hvordan?


 
Har du en lille have, en baggård, villahave, et hustag og drømmer du om at komme igang med selvforsyning til husbehov ? Kom og hør Jens Juhl og Sølva Falgren, økologiske havekonsulenter og havebogsforfattere, fortælle om hvordan du etablerer, vedligeholder og udvikler din have. Efterfølgende er der havesnak i hamamen. Her er der mulighed for selvscrub med olivenoliesæbe, eller en saunagus med dufte fra sensommerhaven. I pausen kan du købe Jens Juhl og Sølva Falgrens havebøger til favorable priser...


8/04 2015

SYNGE-ELIKSIR


Synge-eliksiren ledes af Gunne Torp og Randi Kjær
 
Vi er en gruppe kvinder der synger for hinanden og til hinanden.I gennem de sidste 7 år har vi mødtes og sunget for de ufødte, de fødende og de døende. Vi har sunget styrke, blidhed og mod – eller hvad som helst, der har været tiltrængt, i en eliksir af stemmer, der rører kroppen og den indre verden. Vi har prøvet os frem og fundet en enkel form. Vi spørger hinanden: Hvad trænger du til?Synge-eliksir er som en massage af det, som trænger. Liggende i midten med lukkede øjne modtager du sangen, der på een gang skabes og skænkes. Synge-eliksir er også at give og lytte – at lade stemmerne og sangen blande sig til en stærk eliksir, der er fokuseret den, der ligger i midten. Det er leg og det er latter, det er hårene, der rejser sig, og det er at vise hinanden omsorg i et fællesskab. Vi fortæller om vores fælles rejse og laver sessions med mulighed for både at synge og blive sunget for. Det er for alle.


21/01 2015

Det gode liv - hvad er det i en tid præget af omstilling?


Vi mennesker stræber efter et liv med høj livskvalitet. Samtidig er vores kultur udfordret, da vores nuværende livskvalitet lægger et miljø- og ressourcemæssigt pres på Jorden, den planet der vært for menneskenes eksistens. Dialogen handler om hvordan vi fortsat kan have en høj livskvalitet, samtidig med at vi går gang med at skifte til en livsstil der er mindre miljø- og ressourcebelastende. Hvis du er interesseret i hvad Ditlev tænker, kan du læse artiklen livsstilsforandringer som klimastrategi, som han præsenterede på Aalborg Universitet sidste år. Ved Ditlev Nissen, formand i Landsforeningen for Økosamfund og udviklingskonsulent i www.involvering.nu
 


10/12 2014

Spis dit grantræ og andre vilde sager


Julie Swane, arkitekt og ukrudtsentusiast ... Julie er medforfatter til bogen “Mad med Gran” og er fast urtevejleder for byhøst.dk.
 
Glæden ved at sanke og samle, vi smager friskbrygget granøl og får os et granscrub og grangus.


12/11 2014

Forfølg dine drømme


Knirke Egede
 
Knirke Egede solgte alt hvad hun ejede og realiserede en gammel drøm om at rejse ud i verden. Hun endte med at bo næsten to år i Costa Ricas jungle og skrev bogen ’Jungledage med livet i lommen’ om oplevelsen. Det er med udgangspunkt i den bog, at Knirke Egede fortæller om, hvordan det lykkedes hende at realisere sine drømme og giver gode råd til, hvordan andre kan gøre det samme. Hun fortæller også om, hvordan det var at leve med brøleaber på taget, edderkopper på væggene og giftfrøer under huset.


5/11 2014

Udsmykning i Sofiebadet


Artisttalk v/Lone Arendal.
 
Hør om ideer, udførsel og eftertanke. Efter den guidede tur omkring mosaikker og træsnit er der mulighed for at bade og rense sig i Sofiebadets kurbad. Lone Arendal er aktuel med Artisbook på Nivågaard.


31/10 2014

JØRGEN TELLER & THE EMPTY STAIRS - EXTENDED


Jørgen Teller
 
Sofiebadet d. 31.10 kl. 19.00 - 20.30 - entré 30,- en rock-trio der har forvandlet sig til en strygekvartet m surdo! En pop-up SPIL DANSK-koncert hvor Jørgen Teller fremfører nye danske tekster der på fsk viis tager udgangspunkt i livet på Christianshavn i de fire faser af døgnet. Teksterne følges op af en intens 45 minutters koncert med hans anerkendte trio der til denne lejlighed er omformet til en strygekvartet m surdo! Vi har 2 violinspillende gæster Maria Diekmann og Nils Gröndahl med. Trioens bassist Søren Gorm og undertegnede el guitarist spiller begge med bue på deres instrument. Trommeslageren Tomas Ortved tager kun en stor brasiliansk surdo med som han med whisker får de sejeste rytmer afsted. Det meget enkle og glade lydbillede får både folk med hang til folk, etnisk musik og indierock til at jinge og smile. støttet af Christianshavns Lokaludvalg og Dansk Artistforbund


0/00 0000

Skraldet ud af gårdene


Uffe
 
Uffe fra Miljøpunkt Nørrebro: Skraldet ud af gårdene, smartmiljø station og skal vi have sådan en på Christianshavn?


0/00 0000

Lev livet langsomt


Kirstine Søndergård
 
Qigong: Slow move. Lev livet langsomt. Kun 20 min om dagen, kom og hør om og prøv qi gong øvelser.


0/00 0000

Fem overnattede gæster på 10 m2


Hanne Christensen
 
Haveforening, simple life, 5 overnattende gæster på 9.9 m2. Hanne christensen fortæller om kolonihavekulturen


0/00 0000 


0/00 0000 


0/00 0000 


Bliv medlem af Sofiebadet
- byens måske bedste bad. Kun 125,- kr. årligtNadia Marilena Roccato
Dansefilm optaget i Sofiebadet


Har du tidligere besøgt Sofiebadet, kan du hjælpe os ved at udfylde vores spørgeskema så vi kan forbedre Sofiebadet ;)
Read article about Sofiebadet

Hør Sofiebadets historie og visioner på dr.P1.stedsans
Radioprogram produceret af Susanna Sommer.


Ønskes nyheder og aktuelle tilbud fra Sofiebadet?                  Som en fisk i vandet

Antal besøgende fra d.8 dec 2014: 409994

Genereringstid: 0,0467

Sidst updateret: 24-04-2016 20:35:40